Algemene voorwaarden

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Medina Fashion en klant.


1. Bestelling

1.1 Door uw bestelling te plaatsen bij Medina Fashion verklaart u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

1.2 Medina Fashion behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of verder uit te breiden.

1.3 Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons binnen 24 uur een definitieve bevestiging via e-mail. Hierop vindt u het te betalen bedrag incl. verzendkosten en onze bankgegevens.

1.4 Alle bestellingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Het kan dus voorkomen dat een artikel al niet meer op voorraad is. Als dat het geval is, laten wij u dit uiteraard binnen 24 uur weten.

1.5 Na ontvangst van uw betaling sturen wij de artikelen op, hierover ontvangt u ook een bevestiging per e-mail.

1.6 Elke bestelling wordt 7 dagen voor u gereserveerd. Als er 5 dagen na uw bestelling geen betaling heeft plaatsgevonden, sturen wij een herinnering per e-mail, twee dagen na de herinnering wordt de kleding terug in de verkoop gezet. Mocht dit twee keer gebeuren dan zullen wij in het vervolg geen bestellingen meer van u aannemen.
 
2. Prijzen en betaling

2.1 De vermelde prijzen zijn weergegeven in Euro’s , inclusief BTW en EXCLUSIEF verzendkosten.

2.2 Betaling dient vooraf te geschieden binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling.

2.3 U kunt op de volgende manieren betalen: 
 • Digitale Acceptgiro: Achteraf betalen met de digitale acceptgiro van AfterPay.

  AfterPay voert voor medinafashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij medinafashion.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 100,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 125,00.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Zie hier een animatievideo hoe u afterpay kan gebruiken. www.ideal.nl.
   

 • iDEAL: Makkelijk, snel en veilig via uw eigen bank. Meer informatie over iDEAL vindt u op
 • Vooruitbetaling: Door overschrijving van bank/giro naar rekeningnummer 5398098 t.n.v. Medina Fashion. Voor buitenlandse betalingen: IBAN: NL20 INGB 0005 3980 98 en BIC: INGBNL2A.
   
 • Contante betaling bij afhalen op ons adres in Zwaag, graag vooraf bellen of e-mailen.
 
3. Verzenden/Leveren

3.1 Na ontvangst van uw betaling, wordt uw bestelling dezelfde dag, uiterlijk de dag daarna, verzonden (Zon- en/of feestdagen uitgezonderd). Dit bevestigen wij u per e-mail.
Indien de levering vertraging oploopt (hetzij door tijdelijk niet in voorraad zijn, een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd) zal de klant daarvan bericht ontvangen.

3.2 Voor het verzendklaar maken en bezorgen van uw bestelling binnen Nederland betaalt u bij Medina Fashion €2,95. Voor andere landen (binnen de EU) hanteren wij een vaste tarief van €7,95.
Verzending vindt plaats via PostNL, zoveel mogelijk als brievenbuspost. Mocht de grootte van het artikel of de hoeveelheid niet als brievenbuspost behandeld kunnen worden, dan wordt de bestelling als pakket verzonden

3.3 Medina Fashion is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadiging van bestellingen tijdens of na de bezorging. De bestellingen worden uiteraard goed verzorgd verpakt.
Wij bieden u de mogelijkheid om uw bestelling aangetekend te lanten versturen, maar dan rekent PostNL daar €8,05 voor (zie voor tarieven http://www.postnl.nl ).
Wilt u hier gebruik van maken, meld dat dan even bij uw bestelling. Mocht er zich een probleem voordoen dan zullen we wel alles in het werk stellen om dit zo goed mogelijk op te lossen.

 
4. Annuleren
4.1 U kunt uw bestelling binnen 24 uur annuleren. Een bericht naar info@medinafashion.nl met vermelding van het ordernummer is voldoende om een bestelling te annuleren.
 
5. Retourneren/Ruilen

5.1 Mocht de bestelling om welke reden dan ook niet naar uw wens zijn, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retour sturen.
   
5.2 Een retourzending dient u te melden per e-mail naar info@medinafashion.nl.
5.3 De artikelen dienen voldoende gefrankeerd naar ons opgestuurd te worden. Onvoldoende gefrankeerde artikelen worden niet aangenomen.

5.4 Kosten voor retourzenden zijn altijd voor rekening van de koper. Bij ruilen zal Medina Fashion de verzendkosten voor het nieuwe artikel eenmalig voor haar rekening nemen.

5.5 Zodra een artikel volgens de voorwaarden en in de originele verpakking door ons is ontvangen, storten we binnen 30 dagen het betaalde bedrag minus de verzendkosten terug.

Artikelen worden niet retour genomen als:

 • De kleding beschadigd, gedragen of gewassen is.
   
 • Er aangehechte labels of prijskaartjes ontbreken.
 • U zelf heeft geprobeerd gebreken te herstellen.
   
 • Het een actie-artikel betreft.
   
 • Bij retourneren onder rembours of onvoldoende frankering.
   
 

 
Retouradres:
Medina Fashion
Dorpsstraat 4c
1689 EV Zwaag
 
6. Kleurechtheid

6.1 Houd er rekening mee dat de kleuren van de foto’s, kunnen afwijken van de werkelijkheid. Het kan zijn dat door de verschillende browsers waar men mee werkt en door het verschillend afstellen van beeldschermen, de kleuren anders kunnen worden weergegeven. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

7. Aansprakelijkheid

7.1 Medina Fashion is niet aansprakelijk voor schade geleden door wassen,drogen en/of strijken van de artikelen, daarom adviseren wij u zich te houden aan de wasadviezen in het kledingstuk.