Druktechnieken

Door je eigen shirts en kleding te bedrukken creëer je je eigen mode en stijl, zo kan jij precies dragen wat jij wilt. Zo kan je je eigen uitstraling bepalen en/of compleet veranderen. Zet elke kleur of tekst of je kleding en maak je eigen mode. Aktieshirts.nl bedrukt kleding op 2 manieren:

  • Als we kijken naar welke techniek het meest gebruikt wordt bij het bedrukken van t-shirts, dan zien we dat de druktechniek waar het meest gebruikt van wordt, de zeefdruktechniek is. Op deze manier heel gemakkelijk om een t-shirt bedrukken en het proces wordt versneld.
  • Er is ook nog een digitale techniek die vaak gebruikt wordt, dan wordt er met een hittepers een design op een t-shirt gedrukt. Een digitale print wordt dan feitelijk op het shirt gemaakt. Dit kan zijn een logo of een tekst. Het leuke hiervan is dat je heel gemakkelijk zelf een ontwerp aan kan leveren en digitale vorm en dat het bedrijf dit dan heel gemakkelijk kunnen drukken.
  • Als we kijken naar welke techniek het meest gebruikt wordt bij het bedrukken van T-shirts, dan zien we dat de druktechniek waar het meest gebruikt van wordt, de zeefdruktechniek is. Op deze manier heel gemakkelijk om een T-shirt bedrukken en het proces wordt versneld.
  • Er is ook nog een digitale techniek die vaak gebruikt wordt, dan wordt er met een hittepers een design op een T-shirt gedrukt. Een digitale print wordt dan feitelijk op het shirt aangebracht. Dit kan zijn een logo of een tekst. Het leuke hiervan is dat je heel gemakkelijk zelf een ontwerp aan kan leveren in digitale vorm en dat het bedrijf dit dan heel gemakkelijk kunnen drukken.

Neem gerust contact op met aktieshirts.nl om te kijken wat precies de mogelijkheden zijn. Wil je een polo, sweater of T-shirt bedrukken voor de laagste prijs? Dan zijn zij de partij. 

Conclusie

De voordelen van zelf een shirt ontwerpen spreken boekdelen. Het is een erg fijne manier om een imago voor je bedrijf op te bouwen. Je kunt zelf gemakkelijk een ontwerp ontwerpen het het opsturen naar een drukbedrijf. Een van de bijzondere voordelen van het laten drukken van eigen gemaakte ontwerpen, is dat je altijd een uniek kleding draag. Heel anders dan bijvoorbeeld een T-shirt dat je bij de confectiemerken koopt en waar de halve wereld in loopt.

Pin It on Pinterest