Staat er binnenkort een belangrijke presentatie op de planning, of moet je over een aantal dagen weer langs tandarts Bos en Lommer en zit je daar ongelooflijk tegenop te kijken? Dat is begrijpelijk, want er zijn veel mensen die deze angsten met je delen. Wist je dat de kleding die je draagt invloed hebben op de zenuwen die je ervaart? Lees snel verder waardoor dit komt!

Straal professionaliteit voor de perfecte presentatie

De kleding die wij dragen beïnvloedt hoe wij ons van binnen voelen. Onze stemming en het gedrag dat wij tonen kan dus door onze outfits worden bepaald! Als je binnenkort een belangrijke presentatie hebt, dan is het belangrijk dat je je op een professionele manier kleedt. Nette werkkleding zorgt namelijk voor een boost in zelfzekerheid, maar ook in kracht en controle! Doordat je er aan de buitenkant professioneel uitziet, zal dit gevoel ook binnen kunnen worden ervaren. 

Bovendien hebben de kleuren die wij dragen ook invloed op onze houding. Als je graag krachtig over wilt komen, dan kun je het beste rood of zwart dragen tijdens je presentatie. Deze kleuren laten je namelijk autoritair en streng voelen zodat je helemaal je mannetje kan staan. 

Door je kleding wordt een bezoekje aan tandarts een makkie!

Niet alleen op de werkvloer komt het effect van kleding te pas, ook bij andere zaken waar je mogelijk bang voor bent kan het helpen. Denk bijvoorbeeld aan een bezoekje aan tandarts Bos en Lommer, veel mensen vinden het eng om bij de tandarts langs te gaan. Ondanks dat tandarts Bos en Lommer er alles aan zal doen om je gerust te stellen, kun je zelf ook proberen deze angst te beperken. Gebruik namelijk hetzelfde trucje als bij de presentatie en doe professionele kleding aan die je het gevoel van controle en kracht geven. Bij tandarts Bos en Lommer kun je ook kiezen om comfortabele kleding aan te doen, omdat deze outfits ons een prettig gevoel geven. Je voelt je gelukkiger in een outfit die comfort biedt. Probeer zelf uit of het voor jou ook werkt, trek comfortabele kleding aan bij je volgende bezoek aan tandarts Bos en Lommer!

Pin It on Pinterest