Ben jij van plan om op korte termijn pakketjes te gaan versturen met bijvoorbeeld kleding daarin? In dat geval is het aan te raden om deze blog door te nemen. Er zijn namelijk diverse handige tips waar jij rekening mee kunt houden. Als eerst zullen we het hebben over noppenfolie van Rotimshop en waarom het aan te raden is om dit product aan te schaffen.

Het aanschaffen van noppenfolie

Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af waarom het aan te raden is om noppenfolie van Rotimshop aan te schaffen. Als je pakketjes verstuurd, dan kan het voorkomen dat er met je pakketjes gegooid wordt. Hierdoor is de kans aanwezig dat je producten beschadigd raken. Om dit te doen voorkomen kun je besluiten om noppenfolie van Rotimshop aan te gaan schaffen. Hierdoor weet je zeker dat het product dat je verstuurd heelhuids aankomt.

Vraag een Track and Trace code

Als jij besluit een pakketje te gaan versturen met noppenfolie van Rotimshop is het nog aan te raden om een track and trace code aan te vragen. Het is natuurlijk prettig dat de noppenfolie van Rotimshop zorgt dat je pakketje goed aankomt, maar het is nog belangrijker om ervoor te zorgen dat je pakketje ├╝berhaupt op locatie aankomt. Door deze Track and Trace code kun jij het pakketje volgen. Hierdoor hoef jij jezelf geen zorgen te maken of je pakketje wel aankomt.

Breekbaar? Noteer het dan!

Als jij producten verstuurd die breekbaar zijn, dan is het aan te raden om naast noppenfolie van Rotimshop duidelijk op de verpakking te schrijven dat het breekbaar is. Door dit duidelijk op de verpakking te noteren, weet de bezorger dat het pakketje extra aandacht vereist waardoor deze niet zomaar gegooid wordt. 

Nog een extra doos gebruiken

Tot slot is het aan te raden om een extra doos te gebruiken als je echt de veiligheid van je pakketje wilt waarborgen. Door deze te gebruiken met noppenfolie van Rotimshop zorg jij ervoor dat jouw pakketje altijd in goede staat wordt bezorgd zonder dat je jezelf druk hoeft te maken over de staat van ontvangst.

Pin It on Pinterest