Dirkje kinderkleding is een kledingmerk voor kinderen tot en met ongeveer zes jaar oud. Het is een erg gevestigd merk wat al bestaat sinds 1990. Er zijn binnen Dirkje kinderkleding veel soorten kledingstukken waarnaar je kunt kijken en zelfs van alles kunt combineren om verschillende sets te creëren. Het merk heeft een aantal categorieën waaruit je kleding kunt kiezen, maar je hoeft je hier niet per se aan te houden. Iedere categorie heeft zijn eigen kenmerken, maar het belangrijkste staat voorop. Draagcomfort en kwaliteit van Hollandse bodem. Daarnaast wil je natuurlijk wel dat je kind er een beetje verzorgd bij loopt en dat ze zich lekker voelen bij wat ze dragen.

De verschillende categorieën 

Dirkje kinderkleding is onderverdeeld in een aantal categorieën om de kleding makkelijk uit elkaar te houden wanneer je aan het zoeken bent naar iets specifieks. Zo kun je bij de kledinglijn Lief meer uitgaan van een stijl met zachte en lichte kleuren met schattige afwerkingen zoals ruches en is de kleding bedrukt met kleurrijke prints. De kledinglijn Comfort van Dirkje kinderkleding draait om soepele, comfortabele kleding. Deze kleding is voornamelijk gemaakt om goed in kunnen te bewegen en bevat zachte stofjes. Dan is er nog de Stoer lijn, waarbij het draait om interessante wassingen van jeans, gaaf bedrukte T-shirts en vesten met capuchons. 

Ook voor de allerkleinsten

Niet alleen is er kleding voor de wat oudere kinderen, maar er is ook genoeg keuze voor pasgeboren baby’s. Je kunt voordat je gaat bevallen makkelijk kleding bestellen bij Dirkje kinderkleding en overzicht houden over wat je koopt zonder veel energie te hoeven besteden aan het land afreizen voor die ene winkel. Het is erg teleurstellend wanneer je dit doet en ze hebben net niet waar je specifiek naar op zoek bent. Ook is Dirkje kinderkleding veelzijdig te dragen, het hele jaar door. Het is voor pasgeboren baby’s vooral belangrijk dat iets functioneel is. Dus makkelijk uit en aan te trekken, maar het is ook leuk als de kleding er nog schattig uit ziet wanneer je met de kinderwagen naar buiten gaat. Je kunt ook diverse laagjes kleding aantrekken bij je kind zodat die het niet koud krijgt.

Pin It on Pinterest